eArhiva

eArhiva je brend kompanije Knjaz, osnovane 2010. godine. Knjaz posjeduje sopstveni poslovni prostor površine 4.000 m2, na izuzetnoj poslovnoj lokaciji u Ul. Vojislavljevića, vrlo blizu kružnom toku koji povezuje Podgoricu sa Cetinjem, Nikšićem i Petrovcem. Na ovoj lokaciji se nalazi cjelokupna IT infrastruktura firme, kao i fizički arhiv.

Lokacija

Naša matična firma „Knjaz“ d.o.o. nastala je 1997. godine u Nikšiću. Svojim kontinuiranim, profesionalnim i korektnim radom stvorila je prepoznatljiv brend, tako da danas ime „Knjaz“ simbolizuje poslovnost, povjerenje i uspjeh. Tokom niza godina svog poslovanja, vizije su se pretvarale u ideje, a ideje u nove projekte, pa danas firma „Knjaz“ posluje u sastavu sa svojim kćerkama firmama.

Naše firme

Navedena pravna lica čine jednu kompatibilnu cjelinu, uzajamno neraskidivo povezanu i sklopljenu tako da svaka pojedinačno čini jednu kariku u lancu, a svi zajedno moćnu i prepoznatljivu holding kompaniju, spremnu da odgovori svim izazovima i iskušenjima današnjeg poslovnog svijeta.

Knjaz špedicija

Knjaz skladištenje

Knjaz real estate

Knjaz građevinski radovi

Uvjerite se sami

Saznajte sve o prednostima proizvoda Knjaz eArhiva na prezentaciji posvećenoj vašem biznisu.